Inbjudan till slutseminarium

Projektet Effektiv Luftning på Svenska Avloppsreningsverk (ELSA) avslutades nyligen. Resultatet är en rapport som kan bidra till att höja kunskapsnivån kring luftningen i VA-branschen. Välkommen på slutseminarium i Göteborg eller Stockholm där projektet presenterar de viktigaste delarna av innehåll och slutsatser från rapporten. För mer info och anmälan klicka på den här länken.

Göteborg
Måndagen den 27 april kl. 13:00-16:00 Plats: Gryaab AB på Norra Fågelrovägen 3 i Göteborg

Stockholm
Måndagen den 4 maj kl. 13:00-16:00 Plats: Varim på Storgatan 5 i Stockholm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.