Biofilmskonferens 22–23 januari 2020 i Malmö – SAVE THE DATE

VA-teknik Södra är en av medarrangörerna för biofilmskonferensen Biofilm Systems in Municipal Wastewater Treatment – Opportunities, challenges and limitations.

What is the current status on biofilm technologies in wastewater treatment? Where do we see the most successful and/or promising applications for biofilm systems and which are the limitations in Nordic countries? Which are the future applications of biofilm systems?

To answer these questions and many more, we will gather experts and practitioners from Sweden and beyond, for a two-day IWA Sweden seminar in Malmö. This seminar will cover different biofilm technologies in municipal wastewater treatment, such as the Moving Bed Biofilm Reactor (MBBR) and the Aerobic Granular Sludge (AGS) technologies, for which established as well as up-and-coming applications will be presented and discussed.

Mer information presenteras i början av hösten.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.