BioFiAN intar Visby – Nätverksträff 4–5 september 2019

BioFilmsAnvändarNätverket (BioFiAN) är ett nätverk för användare av biofilmsprocesser på kommunala avloppsreningsverk. På första träffen 2018 samlades nästan 30 medlemmar och inbjudna föreläsare, som utbytte erfarenheter och lärde sig mer om olika biofilmsprocesser. Ett år går fort och det börjar nu bli dags för 2019 års nätverksträff, då vi satsar ännu mer på nätverkande och utbyte mellan medlemmarna. Den här gången ses vi i Visby. Du hänger väl med? Anmälan till maria.piculell@anoxkaldnes.com senast 20 augusti.

Mer information här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.