Nyttan med processmodellering vid avloppsverk – workshop 22–23 maj i Linköping

RISE Research Institutes of Sweden inbjuder till en modelleringsworkshop med syftet att visa på nytta och fördelar med att använda processmodellering vid avloppsreningsverk och på sätt sprida användningen. Bakom workshopen står Christoffer Wärff, Magnus Arnell och Marcus Ahlström från RISE. Medverkande reningsverk för exempel och fallstudier är Gryaab (Maria Neth), Linköping (Robert Sehlén) och Lidköping (Pernilla Bratt). Målgrupp är processingenjörer och driftpersonal vid reningsverk, samt konsulter inom avloppsprocesser. Sista anmälningsdatum är 15 maj. För mer information och anmälan se här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.