Doktorandseminarium med Misagh Mottaghi

Misagh Mottaghi är i början av sina doktorandstudier och håller sitt första seminarium den 17 juni kl. 13.15–15.00 i A-huset (LTH), Konferensrum 4047. Misagh is an architect and urban designer. She is an industrial PhD student, employed by VA SYD / Sweden Water Research. She is doing her PhD at LTH between departments of Water and environmental engineering and Architecture. Her research focus is on how blue-green urban storm water techniques affect the quality of urban environments in relation to everyday life.

Welcome!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.