Sweden Water Research-dagen och Svenskt Vattens Forsknings- och Innovationskonferens

Salar Haghighatafshar pratar om sin forskning kring blågröna system

Årets Sweden Water Research-dag arrangerades i samarbete med Svenskt Vattens Forsknings- och Innovations-konferens
29–30 november i Malmö. Över 100 personer från universitet, vattenbolag och industri deltog i Svenskt Vattens FOI-dag den 29 november för att diskutera senaste nytt inom hantering av vattentjänster i olika perspektiv. SWR-dagen dagen efter lockade över 200 personer och många från VA-teknik Södra deltog med föredrag och diskussioner.

Läs mer om deltagandet här. Hela programmet återfinns här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.