Richertska stiftelsen firade 30 år med framtidsseminarium

Under Richertska stiftelsens 30-årsjubileum den 22 november gavs många intressanta inblickar i framtidens samhällsbyggnad, bland annat genom den ambitiösa framtidsspaning som Sweco redovisade. I visionerna var förmågan att hantera vatten och energi på ett hållbart sätt centrala faktorer för framgång. Seminariet gav samtidigt en tillbakablick över forskning som stiftelsen finansierat under tre decennier. Karin Jönsson presenterade några av de projekt som VA-teknik vid LTH under åren fått bidrag till och filosoferade kring vad dessa betytt för den vidare forskningen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.