Doktorander presenterar sin forskning

Med rubriken ”Under 5 minuter” presenterar några av doktoranderna inom VA-teknik Södra sin forskning via YouTube-filmer.  Under några minuter sammanfattar de på ett intressant och roligt sätt vad forskningen handlar om och varför de egentligen ägnar sig åt just det ämnet. Klicka på länkarna nedan för att se och lyssna.

Ellen Edefell 

Pharmaceuticals in wastewater. Efficient removal with activated carbon

 

 

 

Maja Ekblad

Pharmaceuticals in our wastewater

 

 

 

 

 

Simon Gidstedt

Wastewater & Pharmaceuticals, Filters & Pasta

 

 

 

Salar Haghighatafshar

When it rains it pours. Sustainable drainage systems from local-scale to city-scale

 

 

 

 

Alexander Betsholtz 

Removal of micropollutants in wastewater using acitvated carbon

 

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.