Rejektvattennätverket håller seminarium i Växjö 4–5 december

Rejektvattennätverket riktar sig till anläggningsägare i Sverige, Danmark och Norge som vill utbyta erfarenheter om rejektvattenbehandling, går i tankar om att bygga en egen rejektvattenanläggning eller vill höra det seanste inom rejektvattenbehandling.

Seminariet arrangeras i år av Sundets reningsverk i Växjö och Rejektvattennätverket i VA-teknik Södra. Seminarier har tidigare anordnats med ungefär två års mellanrum sedan 2007 och syftar till att främja erfarenhetsutbyte kring anläggningarnas drift och optimering.

Preliminärt program finns här och inbjudan och information om anmälan finns här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.