IWA World Congress hölls i Tokyo 17–21 september 2018

IWA i Tokyo var den största WWC hittills och lockade 9 000 deltagare från hela världen. Under konferensen höll Christian Baresel, IVL/Mälardalsklustert, och Michael Cimbritz, VA-teknik Södra, en välbesökt workshop kring The way forward for micropollutant removal at WWTPs (sammanfattning finns här). Michael Cimbritz höll också en muntlig presentation med titeln Combining PAC-adsorption and nitrification in an MBBR (abstract finns här). Från VA-teknik Södra deltog även Marinette Hagman, som höll ett antal kortare föredrag, samt Henrik Aspegren. Program finns här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.