VA-teknik Södra deltog på Vattenstämman i Helsingborg

Den 22–23 maj deltog VA-teknik Södra med en monter på Vattenstämman i Helsingborg. Dessutom bidrog flera av VA‑teknik Södras medlemmar med presentationer och diskussioner. De 700 besökarna på stämman kunde ta del av föredrag, delta i diskussioner, mingla med branschfolk och politiker samt besöka montrar i utställningshallen. Stämningen var god och nu ser alla fram emot att besöka nästa års Vattenstämma. Den hålls i vattenstaden Örebro 14–15 maj 2019. Tag gärna del av foton, filmer och annat material från årets stämma här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.