IWA World Water Congress & Exhibition i Tokyo

Vid IWA World Water Congress & Exhibition, som hålls i Tokyo, Japan, 16–21 september 2018, kommer ett antal bidrag från VA-teknik Södras medlemmar att presenteras.

  • Liébana, R., Szabó, E., Tabesh, N., Persson, F., Modin, O., Hermansson, M., and Wilén B.-M. (2018) ”Selection forces behind sludge granulation”. Posterpresentation.
  • Modin, O., Fuad, N., I’Ons, D., and Ossiansson, E. ”Virus-like particles in wastewater treatment plant effluents”. Posterpresentation.
  • Saheb Alam, S., Persson, F., Wilén, B.-M., Hermansson, M., and Modin, O. ”The presence of hydrogenotrophic bacteria on bio-cathode improves hydrogen production in microbial electrolysis cells”. Posterpresentation.
  • Cimbritz, M., Edefell, E., Thörnqvist, E., Ekblad, M., El-taliawy, H., Ekenberg, M., Bester, K., Hagman, M., and Falås, P. ”Combining PAC-adsorpation and nitrification in an MBBR”. Muntlig presentation.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.