Vattenforskarskolan

I härliga minus 22 graders kyla träffades Vattenforskarskolans medlemmar i Luleå den 7–8 februari för det årliga seminariet. På programmet stod bland annat VR (virtual reality), Vatten på Mars? (och vi fick reda på vad det är i filmen ”The Martian” som inte stämmer med verkligheten), en exposé över dagvattenforskningen i Luleå, projektet med att flytta Gällivare samt det mycket uppskattade inlägget “How to do a PhD and feel good about it”. Under en strålande sol fick vi också möjlighet att prova våra talanger på skidor, skridskor eller sparkstötting på isvägarna kring Luleå. Läs mer om Vattenforskarskolan och de årliga seminarierna här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.