Key note om granuler av Britt-Marie Wilén

Britt-Marie Wilén vid Chalmers ska hålla ett key note speech vid konferensen IWA Biofilms: Granular Sludge system conference, 18–21 mars i Delft, Nederländerna. Britt-Marie har lång erfarenhet av att arbeta med aktiverad slamflockning, biofilmsbildning och granulering och i sitt key note speech, ”Microbial aggregation from flocs to granules”, pratar hon om granulärt aktiverat slam. Det är en teknik som blir alltmer populär då resultat från flera undersökningar visar på många fördelar jämfört med konventionellt aktivt slam.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.