VA-teknik Södras planeringsdagar

Årets planeringsdagar hålls 17/4–18/4. Boka därför in dagarna redan nu i din kalender! Vi träffas på Margretetorps Gästgifvaregård för några välfyllda planeringsdagar. Här bjuds på bland annat intressanta presentationer från arbetet inom olika projekt, diskussioner kring ansökan inför nästa period av      VA-teknik Södra och inte minst möjligheten att träffa andra medlemmar. Vi startar med lunch 11.30 den 17/4 och avslutar efter lunch 13.30 den 18/4. Mer infor-mation om program och anmälan i början av mars.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.