Salar Haghighatafshar presenterar sitt arbete

Den 6 november 2017 kl 09.00-10.00 håller Salar Haghighatafshar halvvägsseminarium i KC:M på LTH, Lund. Titeln är: “Mesoscopic-scale evaluation of sustainable drainage systems”. Professor Magnus Larson från TVRL, LTH och Stina Hall från VA SYD är bedömare. Karin Jönsson, Jes la Cour Jansen, Henrik Aspegren och Maria Roldin är Salars handledare. Seminariet är öppet för alla och efter seminariet blir det mingel och fika. Information om hur du anmäler dig till seminariet kommer att finnas på VA-teknik Södras hemsida samt i nästa nyhetsbrev.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.