Tre doktorander på Chalmers höll halvvägsseminarium

  • Tisdagen den 30:e maj höll Anna Markiewicz sitt halvvägsseminarie med titeln ”Colloidal Fractions of Organic Pollutants in Road Runoff: Sources, Generation and Innovative Treatment Techniques” på Chalmers tekniska högskola. Professor Karin Wiberg (SLU) var diskussionsledare och Thomas Pettersson (Chalmers) var examinator. Professor Ann-Margret Strömvall är Annas huvudhandledare.
  • Fredagen den 2:a juni höll Claudia Cossio sitt halvvägsseminarie med titeln ”Wastewater management in small towns – Understanding the failure of small treatment plants in Bolivia” på Chalmers tekniska högskola. Adjungerad professor Ann Mattsson var diskussionsledare och Biträdande Professor Ann-Margret Strömvall (Chalmers) var examinator. Professor Sebastian Rauch är Claudias huvudhandledare.
  • Fredagen den 2:a juni höll Ida Helgegren sitt halvvägsseminarie med titeln ”Sanitation in Bolivia” på Chalmers tekniska högskola. Biträdande professor Jaan-Henrik Kain (Chalmers) var diskussionsledare och Biträdande professor Britt-Marie Wilén (Chalmers) var examinator. Professor Sebastian Rauch är Idas huvudhandledare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.