VA-teknik Södra behöver din hjälp på Vattenstämman 16-17 maj 2017!

VA-teknik Södra kommer att ha en monter på Vattenstämman i Karlstad och önskar att så många medlemmar som möjligt står en liten stund i montern för att visa bredden på vår verksamhet. Ska du till Karlstad? – Kontakta klusterledaren Karin Jönsson.

Vattenstämmans program är inte publicerat ännu men man kan redan nu anmäla intresse för att få aktuell information om program och anmälan då de är tillgängliga. I samband med intresseanmälan kan man dessutom lämna sina synpunkter och förväntningar på Vattenstämman 2017. Läs mer om Vattenstämman 2017 här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.