Välkommen till ”Partikelfritt – En workshop om framtida krav på partiklar”

I anslutning till diskussionerna inom fokusgruppen Framtidens avloppsvattenrening vid planeringsmötet tidigare i höst, bjuder härmed VA SYD och Sweden Water Research in alla intresserade i VA-teknik Södras medlemsorganisationer för en heldags workshop för att diskutera behov, processlösningar och teknikval för att kunna uppnå framtida krav med fokus på partiklar.

Workshopen kommer att äga rum måndagen den 12e december, kl. 9:30-14:45 på VA SYDs huvudkontor, Scandinavian Center, Hjälmaregatan 3 i Malmö. Mer information om workshopen och agendan kan läsas i den bifogade filen.

Vill ni eller era kollegor delta, maila då till David Gustavsson (david.gustavsson@vasyd.se).

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.