Internationell konferens om slam i ett holistiskt perspektiv hölls i Malmö 7-9 juni

HSM2016
Foton: Mikael Pell

VA-teknik Södra var med och anordnade HSM2016 – 2nd IWA Conference on Holistic Sludge Management i Hyllie, Malmö 7-9 juni 2016. 177 personer från 23 länder deltog i en lyckad konferens under tre intensiva dagar med presentationer, workshops, diskussioner och studiebesök. På konferensens hemsida www.hsm2016.se kan du hitta alla keynote-presentationer och presentationer från Technical Tours. På HSM-hemsidan hittar du också de vinnande bidragen till fototävlingen (på temat slam!).

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.