Exjobbsredovisningar

–          Tisdagen den 14 juni kl. 10.30 redovisar Madelaine Hellborg Lapajne sitt examensarbete ”Värmeåtervinning och rening av gråvatten”. Plats: Biblioteket på Inst. för Kemiteknik, våning ‑1, LTH. Handledare: Hamse Kjerstadius (LTH) och Marinette Hagman (NSVA/LTH), Examinator: Åsa Davidsson.

–          Torsdagen den 16 juni kl. 10.30 redovisar Christoffer Wärff sitt examensarbete ”Modellering av införande av anammox-steg för rejektvattenbehandling i Klagshamns avloppsreningsverk”. Plats: Biblioteket på Inst. för Kemiteknik, våning ‑1, LTH. Handledare: Ulf Jeppsson (LTH), Examinator: Michael Cimbritz.

–          Fredagen den 17 juni kl. 13.15 redovisar Philip Isgaard och Elias Thornqvist sitt examensarbete ”Integration of powdered active carbon in tertiary disc filtration of waste water”. Plats: Biblioteket på Inst. för Kemiteknik, våning ‑1, LTH. Handledare: Michael Cimbritz (LTH), Examinator: Åsa Davidsson.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.