Kommade exjobbsredovisningar på Chalmers

  • Tisdagen den 31 maj kl. 12.30 redovisar Martin Hellberg sitt examensarbete ”Benefits in modelling Low Impact Development (LID) systems”. Plats: Seminarierummet 2023, Sven Hultings gata 8, Chalmers. Handledare: Britt-Marie Wilén. Examinator: Britt-Marie Wilén.

 

  • Tisdagen den 31 maj kl. 10.00 redovisar Andreas Hermansson och Felicia Alenius sitt examensarbete ”Using Sorption Filters to Remove Colloidal and Dissolved Pollutants from Stormwater”. Plats: Seminarierummet 2022, Sven Hultings gata 8, Chalmers. Handledare: Karin Björklund och Ann-Margret Strömvall. Examinator: Ann-Margret Strömvall.

 

  • Onsdagen den 1 juni kl. 15.00 redovisar Daniel Kangas sitt examensarbete ”Retrofitting Stormwater Management Systems in Conjunction with Urban Densification using Multi-Criteria Decision Aid”. Plats: Seminarierummet 2022, Sven Hultings gata 8, Chalmers. Handledare: Karin Björklund, Ann-Margret Strömvall och Jenny Norrman. Examinator: Ann-Margret Strömvall.

 

  • Fredagen den 3 juni kl. 10.00 redovisar Elisabet Norén och Linnea Berggren sitt examensarbete ”Hållbar dagvattenhantering för ett fritidsstugeområde”. Plats: Seminarierummet 2022, Sven Hultings gata 8, Chalmers. Handledare: Karin Björklund och Ann-Margret Strömvall. Examinator: Ann-Margret Strömvall.

 

  • Fredagen den 3 juni kl. 13.00 redovisar Yannic Alexander Brϋning sitt examensarbete ”Possible impacts of sea level fluctuations on wastewater conductivity – case study Gothenburg”. Projektet har varit ett samarbete mellan Bygg- och miljöteknik vid Chalmers och University of Stuttgart i Tyskland. Plats: Seminarierummet 2002, Sven Hultings gata 8, Chalmers. Handledare: Britt-Marie Wilén och Ann Mattsson, David I’Ons. Examinator: Britt-Marie Wilén

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.