Examensarbete från VA-teknik Södra har fått pris

DoraDora Stefansdottir har fått Rambölls pris för bästa examensarbete inom VA-teknik 2015 för sitt arbete Manometric method for evaluation of anammox activity in mainstream anammox at Sjölunda WWTP. Motiveringen för priset är att det är ett välgjort arbete i ett mycket aktuellt ämne skrivet med god struktur och med ett bra språk som gör det lätt att ”hänga med” i texten. De tydliga bilderna, figurerna och tabellerna kompletterar texten mycket bra. Denna studie bidrar till allmännyttan gällande utvecklingen av anammoxprocessen för en mer energieffektiv avloppsvattenrening.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.