–          Tisdagen den 26:e maj kl. 10.30 redovisar Ida Assarsson sitt kandidatarbete ”Framtida reningskrav för kommunala reningsverk”. Plats: Sammanträdesrummet Laplace på Inst. för Kemiteknik, våning ‑1, LTH. Handledare: Michael Cimbritz (LTH), Examinator: Karin Jönsson.

–          Onsdagen den 27:e maj kl 13.15 redovisar Carlos Benito sitt examensarbete ”Startup and stabilization of anaerobic membrane bioreactors at ambient temperature”. Plats: Kemitekniks bibliotek, våning -1, LTH. Handledare: Hamse Kjerstadius (LTH), Examinator: Åsa Davidsson.

–          Fredagen den 29:e maj kl 13.15 redovisar Stina Lidén sitt examensarbete om rötning av slam och mikroalger (inom projektet Den Varma och Rena Staden). Plats: Kemitekniks bibliotek, våning -1, LTH. Handledare: Åsa Davidsson (LTH), Martina Uldal (Anox Kaldnes), Examinator: Karin Jönsson.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.