Kursen "Advanced Urban Wastewater Treatment" är nu öppen för anmälan

I december genomför Svenskt Vatten den efterfrågade kursen Advanced Urban Wastewater Treatment, som arrangeras i samarbete med VA-teknik Södra. Målgrupp för denna kurs är processingenjörer och motsvarande som vill fördjupa sina kunskaper i reningsteknik. Fokus ligger på ny teknik inom avloppsvattenrening och slamhantering samt energioptimering.

För program och annan information, klicka på länken nedan:

Advanced Urban Wastewater Treatment
Malmö 2-4 december

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.