Seminariet "Ny Teknik inom Avloppsvattenrening" i Lund 26-27 november

Envisys, VA-teknik på Lunds universitet och Lars Gunnarsson arrangerar seminariet Ny Teknik inom Avloppsvattenrening i Lund den 26-27 november 2014. VA-teknik Södras medlemmar kommer att delta aktivt i seminariet genom att presentera sina senaste forskningsresultat. Seminariet kommer att hållas i Piratensalen på Grand Hotel som ligger centralt i Lund.

Anmälan görs via e-post till susanne.hansson@envisys.se. Senaste anmälningsdag är 10 november. Seminarieprogrammet kan hämtas här. Seminariet kommer att öppnas med Ola Skinnarmos tal om ”Mitt behov av vatten!”.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.