Ny doktorandtjänst

VA-teknik vid Lunds tekniska högskola har annonserat en ny doktorandtjänst med inriktning mot urban dagvattenhantering. Doktoranden ska bland annat jobba med utvärdering av befintliga öppna dagvattenlösningar samt implementering av olika dagvattensystem i Malmö. Arbetet kommer att utföras i nära samarbete med VA SYD, Malmö Stad och motsvarande organisationer i Helsingborg, Göteborg och Köpenhamn. Sista ansökningsdag är 7:e maj. För att läsa mer om doktorandtjänsten eller ansöka online klicka på den här länken.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ger ut 8-9 nyhetsbrev varje år med aktuella händelser inom VA-teknik Södra: reportage, forskningsprojekt, publikationer, events, nytt om namn och tips om spännande saker på gång. Publicerade/tidigare nyhetsbrev kan du läsa här.